Craiova este municipiul de reședință al judetului Dolj si cel mai important oras al regiunii Oltenia -una dintre provinciile istorice ale Romaniei ce cuprinde  judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

Denumită şi “capitala Olteniei“, Craiova are o populaţie de peste 300.000 de locuitori,  fiind totodata  un vechi centru universitar de prestigiu al învățământului românesc unde studiaza aproape 30000 de studenti in cele doua Universitati ( Universitatea din Craiova cu cele 12 Facultati si Universitate de medicina si farmacie cu cele 4 Facultati).  Dintre acestia, peste 400 de tineri de diverse naționalități (Grecia, Germania, Austria, Tailanda, Coreea de Sud, Africa, Republica Moldova, Albania, Bulgaria, Croația, Israel, Macedonia, Serbia, Ucraina, Ungaria) învață în prezent la Universitatea din Craiova, o parte dintre ei fiind  cazati in campusurile universitare.

Majoritatea studentilor straini dar si o mare parte a studentilor romani sunt cazati in apartamente inchiriate in Craiova inclusiv prin intermediul agentiei Tyrex.

Cei mai mulți dintre străini ajung la cele doua Universitati din Craiova si prin diverse programe internaționale, dar oferta academică cuprinde atat studii universitare cat si postuniversitare, masterale și doctorale.

Universitate de Medicină și Farmacie este singura de acest gen din regiunea Oltenia avand în structura sa patru facultăţi: Facultatea de MedicinăFacultatea de Medicină Dentară,  Facultatea de Farmacie, Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicala.

Agentia noastra cazeaza an de an studenti romani, straini, dar si turisti sau oameni de afaceri, angajati din diverse domenii de activitate ( arta, teatru, afaceri, sport, juridic, medical, etc.)

De asemenea orasul este in plina extindere si expansiune, noi cartiere rezidentiale dezvoltandu-se in ultimii 15 ani pe marginea orasului, asa numitele suburbii.

Datorita Aeroportului din Craiova se poate circula rapid in tari din Europa precum Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Spania, dar si in Turcia, Israel, aeroportul fiind in continua dezvoltare.

De aceea zona din jurul orașului Craiova a devenit un hub important de producție și logistică, având în vedere investițiile importante din industria auto, precum și investitiile promise în infrastructură.

despre-craiova