Tyrex Imobiliare

Agentia Imobiliara Tyrex a fost infiintata in anul 1998 in Craiova de catre Emilia Neagu operand initial ca persoana fizica autorizata (PFA). Ulterior, in anul 2003 a fost infiintata societatea comerciala Tyrex Imobiliare SRL   pornind ca o mica  afacere de familie condusa de Emilia Neagu si Elena Stoica.

Scopul nostru este sa oferim aceleasi servicii imobiliare de calitate care ne-au consacrat in ultimii 20 de ani pe piata imobiliara din Craiova.

Daca doresti sa vinzi/cumperi/inchiriezi un imobil incepe prin aflarea pretului corect. De ce pretul corect? Pentru ca intr-o afacere toate partile implicate trebuie sa castige. Un consultant cu experiență va ști exact ce îți trebuie, va reuși sa miște lucrurile rapid, să rezolve anumite probleme în locul tău, iar la final, datorită experienței sale, ai economisit atat bani, cat mai ales timp. Vei constata ca timpul este cel mai important castig din viata unui om.

Detalii servicii

De ce noi?

Reprezinta principalul serviciu furnizat de Tyrex Imobiliare. Aceasta activitate se desfasoara folosind ca instrument principal know how-ul, experienta de peste 20 de ani si bazele de date imobiliare, proprietatea agentiei.
Este al doilea serviciu oferit de Tyrex Imobiliare clientilor sai, respectiv promovare și consultanță în vederea vânzării, cumpărării sau închirierii de imobile, cu scopul de a mijloci efectuarea tranzacțiilor.
Marketing-ul proprietatii, verificarea chiriasului, colectarea chiriei, intretinerea proprietatii sunt doar cateva din activitatile pe care Tyrex Imobiliare le poate face pentru dumneavoastra.

Agentia Imobiliara Tyrex functioneaza dupa urmatoarele principii:

  • Respect pentru client
  • Integritate morala- cinste, corectitudine si sinceritate in relatia profesionala cu clientii
  • Acuratete in stabilirea pretului corect.
  • Obiectivitate in desfasurarea activitatii
  • Independenta de actiune in exercitarea profesiei
  • Pastrarea secretului profesional si respectarea caracterului confidential al informatiilor obtinute cu ocazia activitatii intreprinse in calitate de agent imobiliar profesionist, cu exceptia cazurilor in care are obligatia legala sau este autorizat sa le transmita.
  • Abordarea cu competenta profesionala a activitatii desfasurate si preocupare pentru sporirea prestigiului profesiei, manifestand retinere la angajarea unor promisiuni pe care nu le poate onora sau nu le poate realiza in bune conditii
  • Respectarea legislatiei in domeniu.
  • “ Negociem orice, dar nu negociem principii” ( C. Coposu)