Prin  Termeni și condiții (denumite în continuare ”Termeni”; ”T&C”) se reglementează utilizarea serviciilor oferite de către Tyrex Imobiliare SRL, având sediul in Craiova, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 4, bl. 150 Ap, sc. D1, parter, jud. Dolj, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J16/1122/2003, Cod Unic de înregistrare 15641941, având contul nr. IBAN : RO81BTRL01701202E18203XX deschis la Banca Transilvania, cod swift BTRLRO22, (denumit în continuare “Tyrex Imobiliare”, “Agenția”)

Utilizarea Platformei de către Dvs. se realizeaza în baza acceptarii în mod expres a tuturor prevederilor conținute in prezentele Termeni, precum și garantarea faptului că ați împlinit vârsta de 18 ani, dispuneți de capacitate de exercițiu în calitate de persoană fizică, sunteți reprezentantul legal al unei societăti sau dispuneți de toate prerogativele, împuternicirile și capacitatea necesară de a angaja persoana juridica pe care o reprezentați, cu efecte obligatorii pentru toate părțile interesate. În cazul oricăror obiecțiuni față de prevederile prezentelor Termeni, utilizarea platformei imobiliare-craiova.ro este interzisă.

Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor www.imobiliare-craiova.ro reprezinta un acord intre Tyrex Imobiliare, proprietarul site-ului www.imobiliare-craiova.ro, si vizitatorul platformei (inregistrat sau nu) cu privire la furnizarea si utilizarea serviciilor www.imobiliare-craiova.ro.

Prin utilizarea serviciilor oferite de Tyrex Imobiliare va exprimati acordul dumneavoastra pentru “Termenii legali si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Tyrex Imobiliare.

Politica noastră privind protecția datelor cu caracter personal, precum și aspectele vizând clauzele de confidențialitate dar si alte prevederi coroborate cu termenii și condițiile de utilizare sunt incluse in prezentele Termeni si conditii constituind ceea ce va fi denumit în continuare “Acordul”

Tyrex Imobiliare își rezervă dreptul de a revizui oricând prezentele Termeni și condiții generale de utilizare, eventualele modificări intrând în vigoare și devenind aplicabile din momentul actualizării acestora pe Platforma. Utilizarea serviciilor Tyrex Imobiliare ulterior implementării unor amendamente constituie acceptul asupra prevederilor modificate. Prin urmare, vă recomandam să verificati periodic Termenii si condițiile de utilizare precum și politica privind protecția datelor cu caracter personal și confidențialitate pentru a fi informați despre eventualele modificări implementate.

Pentru orice detalii legate de serviciile, respectiv de platforma www.imobiliare-craiova.ro, ne puteți contacta cu încredere numărul de telefon 0040 251418584, respectiv la următoarea adresa de email: tyrex@imobiliare-craiova.ro

Termeni si Definiții

Utilizator = orice persoană fizică sau juridică care accesează și își înregistrează un cont aferent pe platforma online www.imobiliare-craiova.ro

Pachetele de Servicii Tyrex Imobiliare = serviciile furnizate de Tyrex Imobiliare pentru Vânzători sau Locatori, conform optiunii acestora, serviciile prestate putând include în funcție de alegerea Beneficiarului mai multe activități specfice desfasurate de Agentie in contul si pe seama Beneficiarului asa cum au fost explicate in Lista de servicii si tarife. Beneficiarul va putea opta între mai multe pachete, conform disponibilității acestora, diferitele pachete conținând activități specifice și contravalori diferite.

Beneficiar = orice persoană fizică sau juridică care deține relații comerciale cu Tyrex Imobiliare, fie în calitate de:
a) “Vânzator” al unui imobil cu diferite destinatii.
b) “Locator”, proprietar/locator al unui imobil publicat spre inchiriere.
Beneficiarul este titular al contului înregistrat pe platforma online www.imobiliare-craiova.ro, al cărui anunț de vânzare/închiriere este publicat și promovat pe platforma mai sus menționata, în schimbul unui tarif de publicare.

Specialist imobiliar = reprezentant al Tyrex Imobiliare, desemnat în vederea prestării Pachetului de Servicii Tyrex Imobiliare, conform celor prevăzute mai sus.

Anunțul de vânzare = anunțul supus de Vânzator spre publicare pe platforma www.imobiliare-craiova.ro, având ca obiect înstrăinarea unui imobil conținând descrierea acestuia, conform funcționalităților existente pe platforma, în baza achitării tarifului de publicare

Anunțul de închiriere = anuntul supus de Locator spre publicare pe platforma www.imobiliare-craiova.ro, având ca obiect închirierea/locațiunea unui imobil conținând descrierea acestuia, conform functionalităților existente pe platformă, în baza achitării tarifului de publicare

Tarif de publicare = tariful fix, perceput de Tyrex Imobiliare, cu ocazia activării anunțului de Vânzare sau de Închiriere, în funcție de pachetul de servicii solicitat, achitarea acestuia reprezentând o condiție prealabilă a validării anunțului de vânzare sau de închiriere precum și al utilizării serviciilor existente pe platforma www.imobiliare-craiova.ro

Comision= orice forma de remuneratie al carei cuantum se obtine prin raportare la volumul sau valoarea operatiunilor. Comisioanele practicate sunt negociabile in raport cu gradul de dificultate al tranzactiei.

www.imobiliare-craiova.ro este o platformă dedicată ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a publica anunțuri de vânzare, respectiv de închiriere ale unor imobile în schimbul unui tarif de publicare fix sau al unui comision plătibil în cazul perfectionării formalităților de transfer al imobilului înstrăinat conform definițiilor de mai sus.

Anunțurile de vânzare, respectiv de închiriere vor conține adresa și descrierea imobilului, conform funcționalităților existente pe platforma, în baza achitării tarifului de publicare.

In cazul clientilor care opteaza pentru pachetul de servicii minimal, prezentul document reprezinta un acord contractual de utilizare a serviciilor imobiliare-craiova.ro.

Colaborarea pe baza de comision a Agentiei Tyrex cu Vânzătorii/Locatorii, constituie obiectul unor contracte de prestări servicii distincte, ale căror prevederi se coroboreaza cu prevederile prezentului document. Utilizatorii inregistrati pe www.imobiliare-craiova.ro care opteaza pentru pachetul de servicii complet cu plata pe baza de comision vor primi un contract prin e-mail, Posta Romana (la alegere) sau personal la sediul Tyrex Imobiliare ori al Beneficiarului.

Contractul trebuie semnat si returnat catre Tyrex Imobiliare in termen de 7 zile de la data aprobarii inregistrarii utilizatorului. Din momentul in care Tyrex Imobiliare a receptionat contractul semnat, furnizarea serviciului imobiliare-craiova.ro se va desfasura sub incidenta clauzelor contractuale. In cazul in care utilizatorul inregistrat nu respecta termenul de 7 zile in care trebuie sa returneze contractul semnat catre Tyrex Imobiliare, contul sau de pe site-ul www.imobiliare-craiova.ro va fi suspendat.

Înregistrare cont de utilizator

Utilizarea serviciilor imobiliare-craiova.ro se poate realiza prin intermediul unui cont personalizat înregistrat pe platforma în baza unui nume de utilizator și parolă unică, în urmatoarele etape:

a) cu ocazia înregistrarii contului, veți avea obligația să ne furnizați numele, prenumele, adresa de email precum și numarul de telefon.

b) în cazul publicarii unui anunț de vânzare / închiriere, utilizatorul își va furniza pe platformă datele de facturare, precum și locația imobilului publicat spre vânzare / închiriere

În cadrul procedurii de înregistrare, Tyrex Imobiliare va avea access și va prelucra datele cu privire la adresa de IP ale utilizatorilor.

Obligații la înregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de Tyrex Imobiliare la înregistrarea contului utilizatorii au următoarele obligații:

1) furnizarea datelor adevarate, exacte și complete, conform formularului de înregistrare pus la dispoziție de Tyrex Imobiliare;

2) menținerea și după caz actualizarea atunci când situația o cere, a datelor de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte și complete.

În cazul furnizării unor informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Tyrex Imobiliare SRL are dreptul să suspende sau să desfiinteze contul utilizatorului și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a platformei www.imobiliare-craiova.ro

Tyrex Imobiliare își rezervă dreptul unilateral de a efectua prin mijloace proprii o procedură de filtrare a tuturor utilizatorilor anterior aprobării contului (verificarea antecedentelor, interacțiune personală, efectuarea de corespondență, interviuri prin telefon sau alte mijloace de comunicare, etc.).

În cazul în care în cadrul procedurii de filtrare reprezentanții Tyrex Imobiliare consideră oportun, aceștia pot proceda oricând la refuzarea contului supus spre aprobare, fără vreo notificare prealabilă și fără a avea obligația motivării deciziei.

Înregistrare și condiții pentru persoane juridice

În urma înregistrării unui cont de catre o persoana juridica, reprezentanților acestora li se va solicita furnizarea unor informații valide cu privire la denumirea, datele de facturare, precum și informații privind informatii bancare.

Tyrex Imobiliare își rezervă dreptul de a efectua o procedură de filtrare a Companiei, și poate proceda oricând la refuzarea unui cont aflat în curs de aprobare, fără vreo notificare prealabilă și fără a avea obligația motivării deciziei.

Răspunderea Tyrex Imobiliare

Prin furnizarea serviciilor sale, Tyrex Imobiliare nu își asuma răspundere cu privire la perfectarea transferurilor de proprietate asupra imobilelor publicate pe platforma sa.

Tyrex Imobiliare nu deține control și prin urmare nu-și asuma nici o răspundere asupra calității, legalității, viciilor aparente sau ascunse, sau orice alte aspect legate de conținutul anunțurilor de vânzare / închiriere, precum și nici asupra imobilelor publicate pe platformă, precum nici asupra integrității, responsabilității sau ale oricăror acțiuni sau omisiuni de orice natură ale utilizatorilor.

Tyrex Imobiliare nu își asumă răspunderea pentru acuratețea sau veridicitatea oricăror informații transmise de Utilizatori în cadrul folosirii serviciilor pe platforma.

TYREX IMOBILIARE face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pretul imobilului. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre proprietar/vanzator fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Specialistii imobiliari, acționând în calitate de reprezentanți ai Tyrex Imobiliare, vor raspunde profesional și delictual civil față de Tyrex Imobiliare în ceea ce privește activitatea acestora în raporturile cu beneficiarii serviciilor.

În cazul interacțiunii utilizatorilor, este recomandat ca aceștia să exercite precauție și rezonabilitate în vederea protejării drepturilor personale și patrimoniale.

Tyrex Imobiliare și societățile sale afiliate nu își asumă nici o răspundere pentru comportamentul utilizatorilor în cadrul serviciilor prestate, atât în mediul online cât și cel offline.

Tyrex Imobiliare nu iși asuma răspunderea cu privire la orice pretenții derivate din eventuale litigii născute între terți în ceea ce privește imobilele publicate spre vânzare / închiriere pe platformă, ce ar putea viza prejudicii, daune compensatorii, clauze penale, vicii de orice natură, cunoscute sau necunoscute, ascunse sau vizibile, publice sau nepublice, aflate în legatură cu asemenea litigii.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Tyrex Imobiliare SRL este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate pe platforma Tyrex Imobiliare, prin serverele sale dedicate acestei operațiuni.

Tyrex Imobiliare SRL va colecta și va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Utilizatorii serviciilor, aceste date incluzând în principal dar nerestrictiv următoarele: numele, denumirea și datele de identificare ale persoanelor fizice și juridice, datele de contact, date bancare curente, de profil ale Utilizatorilor, adrese de email, etc.

Nota de informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal se coroboreaza cu prevederile prezentului document, putând fi accesata la http://localhost/imobiliare/ro/politica-de-confidentialitate

Spațiul Public și Confidențialitatea

Serviciile furnizate de Tyrex Imobiliare SRL pot include profiluri, sisteme de email, bloguri, mesagerie, aplicații, anunțuri de recrutare, spații de chat, înștiintări colective, forumuri, comunități precum și alte platforme de comunicare care facilitează interacțiunea între Utilizatori. Aceste spații pot fi folosite în mod exclusiv pentru transmiterea și recepția unor conținuturi relevante în scopul destinat respectivelor platforme.

Activitati interzise pe platforma

Sunt interzise în mod nelimitativ următoarele activități:

defăimarea, abuzul, hărțuirea, urmărirea, amenințarea, lezarea incălcarea drepturilor altor persoane (de ex. dar in mod nelimitativ drepturile de viață privată și de imagine publică)

publicarea, încărcarea distribuirea sau diseminarea oricărui conținut cu caracter obscen, defăimator, sau ilicit prin natura, sa.

utilizarea serviciilor Tyrex Imobiliare SRL în scopuri care contravin reglementărilor legale la nivel local, national sau international, precum si in orice alte scop decat cele stabilite de Tyrex Imobiliare SRL.

publicarea unor fișiere care conțin aparatură soft sau orice alt material ce încalcă drepturile de proprietate intelectuală (sau de orice altă natura) ale terților

publicarea unor fișiere care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge sau de a dăuna orice sistem sau informație;

publicitatea sau oferirea oricăror produse sau servicii pentru scopuri comerciale prin platforma, altele decât cele oferite prin serviciul Tyrex Imobiliare SRL

promovarea unor chestionare, concursuri, jocuri piramidale sau corespondență tip ”chain letter”

publicarea aceluiași conținut în mod repetat (spamming) este strict interzisă

descărcarea oricărui tip de conținut încarcat de un alt Utilizator, despre care se poate prezuma în mod rezonabil că distribuirea sa prin serviciul Tyrex Imobiliare SRL este ilicită.

restricționarea sau obstrucția utilizării platformei de către alte persoane. Insinuarea sau afirmarea faptului ca orice afirmații pe care le faceți sunt garantate de Tyrex Imobiliare SRL , în lipsa acordului prealabil manifestat în scris de către Tyrex Imobiliare SRL.

utilizarea unor sisteme manuale sau automatizate în vederea colectării ilicite a datelor, copierii informațiilor sau al indexării serviciilor

atacarea cibernetică a Serviciului, ale serverelor sau ale rețelelor aferente

adaptarea alterarea, licențierea, sub-licențierea sau traducerea Serviciului pentru uz personal sau în scopuri comerciale

revocarea sau alterarea vizuală sau în alt mod ale mărcilor, respectiv ale bunurilor protejate prin drepturi de autor, sau ale oricăror bunuri aflate în patrimoniul Tyrex Imobiliare SRL

încărcarea de material cu conținut jignitor, sau dăunător, încluzând în mod nerestrictiv conținut ce pledează în favoarea, înstigă sau promoveză rasismul, intoleranța religioasă, ura sau agresiunea fizică împotriva altor indivizi sau grupuri de persoane.

publicarea de conținut sau furnizarea accesului la conținuturi ce exploatează minorii în mod abuziv, violent sau sexual.

folosirea materialul obtinut prin intermediul platformei Tyrex Imobiliare in scopuri concurentiale

postarea, difuzarea sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

Tyrex Imobiliare SRL nu va fi responsabil pentru acțiunile terților în legatură cu orice material sau conținut publicat pe platforma, iar in cazul constatarii incalcarii obligatiilor mai sus mentionate, isi rezerva dreptul unilateral de a indeparta orice continut ce contravine acestor prevederi, precum si de a bloca accesul la platforma, respectiv de a refuza prestarea serviciilor catre persoanele aflate in culpa. Totodata, Tyrex Imobiliare SRL isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva tuturor persoanelor ce s-ar afla vinovate de cauzarea unor prejudicii societatii, prin incalcarea obligatiilor de mai sus.

Contul, Parola, Securitatea si Utilizarea Contului

Utilizatorul este singura persoană autorizată sa utilizeze contul său, fiind unica parte responsabilă pentru menținerea confidențialității oricărei parole sau număr de cont furnizat de Tyrex Imobiliare SRL în vederea accesării serviciilor.

Utilizatorul este unica parte responsabilă pentru toate activitătile ce se desfășoară din contul și parolele sale. Tyrex Imobiliare SRL nu deține controlul asupra utilizării conturilor și își declina orice responsabilitate fată de activitățile derivate în urma utilizărilor. În cazul existenței unor suspiciuni față de utilizarea neautorizată din partea unor terți ale parolelor sau conturilor, precum și indicii asupra oricăror încalcări ale sistemelor de securitate, utilizatorul isi asuma obligatia de a notifica de indata Tyrex Imobiliare SRL despre aceste aspecte.

Prin furnizarea numărului de telefonie mobila precum și prin utilizarea platformei, persoana vizata își da acordul expres pentru Tyrex Imobiliare SRL in vederea transmiterii unor mesaje și inițierea de convorbiri telefonice în vederea imbunătățirii serviciilor oferite. Tyrex Imobiliare SRL nu va taxa costul acestor convorbiri sau mesaje, însă taxe standard impuse de rețelele mobile se pot aplica.

Linkuri către alte Platforme/Pagini web

Furnizarea de linkuri de pe Tyrex Imobiliare SRL către alte pagini web sau alte platforme nu constituie o recomandare din partea Prestatorului privind respectivele platforme sau conținutul acestora, linkurile mai sus menționate fiind furnizate doar cu scop informativ și spre referință. Tyrex Imobiliare SRL nu deține controlul acestor platforme terțe și nu garantează sau îsi asumă orice fel de răspundere fată de conținutul acestora. Existența unor asemenea linkuri (incluzând și reclame) nu reprezintă recomandarea Tyrex Imobiliare SRL asupra conținutului acestora și nu implică vreo asociere față de operatorii respectivelor platforme. Evaluarea conținutului și utilității paginilor web terțe revine în sarcina utilizatorilor.

Utilizarea oricăror pagini web deținute sau operate de terțe persoane este reglementată de termenii și conditiile de utilizare ale respectivelor platforme, și nu de catre Tyrex Imobiliare SRL. Utilizatorii pot accesa respectivele platforme terte pe propria lor răspundere. Tyrex Imobiliare SRL îsi declina orice răspundere legată de accesarea și utilizarea precum și fată de conținutul platformelor terțe ale căror linkuri pot apărea pe www.imobiliare-craiova.ro.

Încetarea și Suspendarea serviciului

Tyrex Imobiliare SRL își rezervă dreptul de a rezilia sau de a înceta dreptul de utilizare a serviciilor sale în orice moment, fără a avea obligativitatea motivării deciziei sale în baza unei notificari scrise, cu aplicabilitate imediată.

Tyrex Imobiliare SRL poate proceda la suspendarea sau încetarea dreptului utilizatorilor de a beneficia de serviciile furnizate în cazul în care utilizatorul va încălca orice prevedere ale prezentului document sau orice alte politici ale Tyrex Imobiliare SRL publicate în mod periodic pe platforma, sau în orice situație în care Tyrex Imobiliare SRL constată faptul ca utilizatorul a dat dovadă de practici neconforme cu principiile sale. În cazul încetării sau suspendării dreptului de a utiliza serviciile Tyrex Imobiliare SRL , utilizatorul nu va fi îndreptățit la solicitarea returnării oricăror sume achitate, indiferent daca acestea au fost sau nu prestate în cadrul serviciului. Totodată, în cazul încetării sau suspendării contului de utilizator, Tyrex Imobiliare SRL își rezervă dreptul de a demara procedurile judiciare necesare în materia dreptului civil sau penal în vederea recuperării oricăror prejudicii ce s-ar provoca în urma conduitei culpabile ale utilizatorului.

Încetarea sau suspendarea serviciului nu va avea ca efect stingerea obligațiilor scadente ale utilizatorului față de Tyrex Imobiliare SRL, prezentele prevederi având aplicabilitate și pentru viitor.

Utilizatorul poate denunța prezentele termeni si conditii prin renunțarea folosirii serviciilor Tyrex Imobiliare SRL. Prevederile care prin natura lor au aplicabilitate și pentru viitor vor rămâne valabile în integralitatea lor și ulterior expirării sau denunțării prezentelor termeni si conditii.

Drepturi de proprietate intelectuală

Textele, grafica, conținutul editorial, datele, formatul, graficele, design-urile, HTML, fotografiile, muzica, suntele, imaginile, softwarele, video-urile, precum și orice alt conținut accesibil Utilizatorilor în cadrul serviciilor constituie proprietatea exclusivă a Tyrex Imobiliare SRL cu excepția conținuturilor generate de utilizatori, pe care Tyrex Imobiliare SRL are dreptul sa le folosească.

Dreptul de proprietate intelectuală al Tyrex Imobiliare SRL asupra materialelor mai sus menționate este protejată de legile naționale și internaționale în materia drepturilor de proprietate intelectuală și patrimonială. Utilizatorilor le este interzis să descarce, utilizeze, remodeleze, reconfigureze, sau de a retransmite orice material fără acordul scris în prealabil al Tyrex Imobiliare SRL, sau după caz, al titularului conținutului generat de utilizatori.

Logo-ul precum și denumirea marcii Tyrex Imobiliare SRL aparțin patrimoniului Tyrex Imobiliare SRL., orice alte mărci sau logo-uri afișate pe platformă fiind deținute de către proprietarii respectivi. În lipsa acordului proprietarilor copierea sau utilizarea acestor mărci, logo-uri, denumiri este strict interzisă.

Informații Confidențiale

Utilizatorii își dău acordul și își asumă să se abțină de orice conduită prin care Informațiile Confidențiale ar putea fi făcute publice, sau divulgate către terți, cu excepția personalului autorizat a persoanei juridice pe care o reprezinta, care are de asemenea obligația respectării confidențialități informațiilor

Utilizatorii vor notifica în scris de indată Tyrex Imobiliare SRL în cazul oricăror situații ce pot implica divulgarea, transferul sau utilizarea neautorizată ale informațiilor confidențiale. Utilizatorii vor depune toate eforturile necesare protejării informațiilor confidențiale de la divulgarea neautorizată.

În cazul incetării prezentelor termeni si conditii pentru orice motiv, utilizatorul va returna toate materialele în original sau în copie de conțin Informații Confidențiale. Termenul ”Informație Confidențiala” include toate secretele comerciale ale Tyrex Imobiliare SRL, informații patrimoniale ale Tyrex Imobiliare SRL, precum și orice informații și date despre Tyrex Imobiliare SRL care nu au fost aduse la cunoștiința publicului sau către terți, care ar putea deriva valoare economică sau de altă natură prin divulgarea lor.

Informațiile Confidențiale vor include date tehnice, know-how, cercetări, planuri de producție, produse, servicii, clienți, piețe, software, dezvoltări, invenții, procedure, formule, tehnologie, designu-ri, schițe, inginerii, informații de configurare hardware, marketing, date financiare sau informații de afaceri divulgate în mod direct sau indirect, pe orice cale.

Declinarea Responsabilității

Utilizarea serviciilor se efectuază pe răspunderea solitară al utilizatorului.

Serviciile Tyrex Imobiliare SRL sunt furnizate conform principiului “așa cum sunt”, fără garantarea expresă sau prezumată a condițiilor de comercializare, conformitate pentru un scop specific sau de legalitate. Tyrex Imobiliare SRL nu își asumă nici o responsabilitate față de acuratețea materialelor furnizate în cadrul serviciilor precum și față de conținutul altor platforme legate de servicii, totodata nu își asumă nici o răspundere juridică pentru următoarele:

erori, greșeli sau date neadevărate în conținut

vătămări corporale sau prejudicii patrimoniale de orice natură rezultate din accesarea și utilizarea serviciilor Tyrex Imobiliare SRL

orice access au utilizare neautorizată ale serverelor noastre securizate și/sau ale datelor și informațiilor cu caracter personal depozitate pe aceste rețele

Tyrex Imobiliare SRL nu garantează, recomandă sau își asumă răspunderea pentru orice serviciu oferit sau publicat de către terți în cadrul serviciului, sau conectat printr-un hyperlink sau banner, către o altă platformă.

Tyrex Imobiliare SRL nu va răspunde și nu va fi responsabila de monitorizarea oricăror tranzacții între utilizatori și terți, în afara celor menționate prin prezentele termeni si conditii, precum si ale contractelor incheiate de parti. Recomandăm utilizatorilor să utilizeze platforma în mod rezonabil, cu prudență și discernământ.

Tyrex Imobiliare SRL și afiliații acestuia nu garantează faptul serviciile oferite vor fi în permanență neintrerupte sau viciate, totodată nu sunt garantate eventualele rezultate obținute prin utilizarea Serviciului, precum și nici sinrconizarea, acuratețea, fiabilitatea, conformitatea sau conținutul activităților specifice unui serviciu, informații, sau materiale furnizate în cadrul sau în legatură cu serviciile Tyrex Imobiliare SRL.

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile părților menționate în acest document, precum și orice efecte juridice ale acestora sunt reglementate de legislația aplicabila din Romania.

Litigiile rezultate în urma interpretării sau exeutării prezentelor termeni si conditii vor fi soluționate de către instanțele aflate în competența sediului Tyrex Imobiliare SRL.

Daca vreo prevedere din acest document este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale termenilor si conditiilor de utilizare, acestea ramanand in vigoare.

Prezentul document constituie in intregime un acord incheiat intre utilizator si Tyrex Imobiliare SRL in privinta utilizarii platformei online www.imobiliare-craiova.ro

Aceste prevederi pot fi modificate de Tyrex Imobiliare SRL in mod periodic fara o notificare prealabila in acest sens. Puteti regasi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.